Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 41
  • Переглядів: 42

Російська окупаційна адміністрація проводить примусове виселення українців з окупованих територій Херсонщини

Категорія:

Такі заходи є частиною російського плану з витіснення українців з прифронтових ділянок, що є складовою геноциду українського населення. Російські окупанти планують зміну демографічного складу окупованого Півдня та Сходу України. Окупанти вивільняють домівки та квартири для розміщення працівників російських адміністрацій та росіян, що бажають переїхати в українські населені пункти.

За інформацією від місцевого підпілля російська окупаційна адміністрація проводить примусове виселення мешканців Голої Пристані, Коханів та Гладківки, повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти проводять вивезення населення у відібраних зі шкіл та автотранспортних підприємств автобусах. Населення тимчасово розміщують у населених пунктах Півдня Херсонської області та у Криму. Приміщення, де їх розміщують, спеціально переповнені та мають незадовільний стан, щоб продовжувати агітувати їх до переїзду на Росію, а чоловіків спонукати до постановки на військовий облік з подальшою мобілізацією до лав окупаційного війська. 

Населенню окупанти забороняють забирати з собою будь-які габаритні речі, дозволяють лише ручну поклажу. Таким чином окупанти вивільняють домівки та квартири для розміщення російських окупантів, працівників російських адміністрацій та росіян, що бажають переїхати в ці українські населені пункти.

Паралельно з цими заходами окупанти облаштовують накриття сіткою над автомобільною дорогою Р57 на ділянці Гола Пристань — Таврійське. Сітки закріплюють на деревах та стовпах уздовж дороги. Таким чином окупанти намагаються уберегти свою техніку від українських дронів.

Такі заходи є частиною російського плану з витіснення українців з прифронтових територій, що є складовою геноциду українського населення та цілковитої зміни демографічного складу на ТОТ Півдня та Сходу України.  

Раніше ми писали, що російська влада на тимчасово окупованій території Запорізької області намагається змінити демографічну ситуацію. Кремль має намір переселити громадян Росії, Білорусі та Казахстану на окуповані території Запоріжжя.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що РФ діє перевіреними методами СРСР, коли українців висилали на Сибір або вбивали голодом, а в їхні домівки заселялися кацапи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи