Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 113
  • Переглядів: 119

"Через місяць анонсуємо РЕБ-технологію, яка буде геймченджером на фронті" – комерційний директор Kvertus

Категорія:

Спроможності виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus – від 5000 засобів щомісяця. Kvertus має найбільшу в Україні лабораторію, яка може одночасно перевіряти до 65 засобів.

24050202.jpg

Ілюстрація dev.ua

Сергій Скорик, комерційний директор виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus каже, що їхня технологія скоро має змінити «правила гри» на полі бою під час використання РЕБу на нашу користь, пише dev.ua.

На сьогодні Kvertus має найбільшу в Україні лабораторію, яка може одночасно перевіряти до 65 засобів. Для порівняння, державний центр радіочастот може перевіряти 4 засоби на добу.

Усе, що Kvertus заробляє, він реінвестує в нові розробки. "Усі Bradley, Abrams, українські танки мають саме наші контрFPV-засоби", – каже Сергій Скорик.

Його слова підтверджує військовий із Херсонського напрямку. Підрозділ військовослужбовця використовує пристрої Kvertus, котрі, які й РЕБ загалом, є максимально важливими на фронті сьогодні, під час засилля використання дронів.

"Через місяць ми анонсуємо нову технологію зі збиття дронів. Її на сьогодні не використовує жодна компанія у світі", – ділиться планами на найближче майбутнє Сергій Скорик.

Він пояснює, що зараз на фронті працює технологія подавлення «білого шуму». Новинка передбачає роботу з захисними протоколами LoRa. "Будемо проводити тестування вже за новою технологією", – каже Скорик.

LoRa (Long Range) – це технологія бездротового зв’язку, яка дозволяє передавати дані на великі відстані з мінімальним споживанням енергії. Вона працює на низьких частотах радіохвиль, що дозволяє їй проникати через перешкоди та мати більшу зону покриття порівняно з іншими бездротовими технологіями.

LoRa використовується в різних сферах, таких як сільське господарство, містобудування, промисловість та інше. Вона може бути особливо корисною для створення мереж Інтернету речей (IoT), де пристрої повинні передавати дані на великі відстані з довгим терміном служби батареї.

Крім нової технології, Сергій Скорик анонсував 2 нові типи рушниці, які вийдуть цього місяця. Перша – контрFPV, яка працюватиме з відповідним типом дронів на всіх частотах. На ній будуть генератори 30–50 Вт, аби засіб був максимально потужний. Друга – рушниця від скидів, яка працюватиме з частотами, які замовлять підрозділи.

Наші інтереси: 

Нові методи ведення війни. Окопна війна уходить в минуле. Виграє більш технологічний і винахідливий.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи