Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 71
  • Переглядів: 80

Від кількох десятків добровольців до бригади спеціального призначення – полку Азов виповнилося десять років

Категорія:

Азовці будуть продовжувати справу тих, хто не дожив до цього дня й помстяться за побратимів, які досі знаходяться в полоні. Азовці розуміють, що на них чекають важкі бої, але вони готові прийняти їх із честю.

24050502azov-1.jpg

Фото: АЗОВ
Фото: АЗОВ

«Азову» – 10 років. Це – шлях від кількох десятків добровольців, що мали лише мотивацію і віру в справедливість, до бригади спеціального призначення – одного з найбільш ефективних підрозділів Сил оборони, написав командир бригади Азов Національної гвардії України Денис Прокопенко.

"Маріуполь, Мар’їнка, Іловайськ, Широкине, Бердянське, Водяне, Сопине, Гнутове, Лебединське, Пікузи, Павлопіль, Світлодарська дуга. І знову Маріуполь. Велика Новосілка, Оріхівський напрямок, Кремінські ліси.

Цей шлях не був простим, нам є кого шанувати, є про кого згадати, але нема часу складати руки. Бо наш обов'язок – продовжувати справу тих, хто не дожив до цього дня. Наша найбільша мотивація – помста і боротьба за побратимів, які досі знаходяться в полоні.

Сьогодні «Азову» – 10 років. Попереду нас чекають важкі бої. «Азов» готовий прийняти їх із честю", написав Денис Прокопенко.

Наші інтереси: 

Підтримуємо азовців, поширюємо інформацію про те, як влада їх боїться і не сприяє поширенню правди про них, блокуючи зусилля щодо надання американської зброї саме азовцям. Також постійно нагадуємо, що в російському полоні залишаються сотні азовців, які за наказом Верховного головнокомандувача здалися в полон, яких катують і яких держава-агресор засуджує до 27-29 років в'язниці.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи