Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 100
  • Переглядів: 111

Україна отримає від США передові ударні дрони з вогнепальною зброєю виробництва Feloni Aero

Категорія:

Спецтема:

Виготовлення дронів для ЗСУ стало можливим завдяки ухваленому Конгресом законопроєкту про надання додаткової допомоги Україні. Озброєні дрони американської компанії Feloni Aero пропонують революційне рішення, забезпечуючи неперевершену точність, маневровість і ефективність у бойових сценаріях. Вони мають посилити оборону України.

24050402.jpeg

Дрон Felon 1.0. Зображення: Feloni Aero

"Компанія Feloni Aero оголосила про запуск своєї останньої лінійки озброєних безпілотників, спрямованих на посилення обороноздатності України. Оснащені найсучаснішою зброєю, а також ракетним вантажем і розширеними можливостями спостереження, ці безпілотники можуть надати українським силам змогу ефективно та впевнено долати складні виклики безпеці", – йдеться у повідомленні Defence Industry Europe.

Наразі триває розробка двох варіантів БПЛА. Перший – це Felon 1.0, який озброєний 5,56 мм гарматою. Інший – FelonX, оснащений протитанковою ракетою Spike.

Озброєні дрони Feloni Aero пропонують революційне рішення, забезпечуючи неперевершену точність, маневровість і ефективність у бойових сценаріях. Вони мають посилити оборону України, зазначається у повідомлені.

"Завдяки незмінній підтримці з боку уряду США в рамках нещодавнього законопроєкту про витрати ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, постачаючи передові озброєні БПЛА, що переглядають парадигму сучасної війни", – заявив генеральний директор Feloni Aero Тодд Данфі.

Безпілотник Felon 1.0 був створений для завоювання панування в небі. За словами розробників, дрон об'єднав передові можливості спостереження і вогневу міць системи зброї калібру 5,56. Також очікується, що цей дрон буде особливо ефективним у міських зонах бойових дій і в прикордонних районах.

БПЛА FelonX є одним із новітніх безпілотників компанії. Він може вести вогонь найменшою ракетою у світі Spike. За словами розробників, дрон компактний і досить вантажопідіймальний.

Наші інтереси: 

Сучасна американська зброя допоможе змінити хід війни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи