Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 98
  • Переглядів: 111

«Адміністрація Байдена ставить вартість бензину вище життя і суверенітету українців» – The HILL

Категорія:

Інформація «Financial Time» про те, що адміністрація Байдена намагається заборонити українським спецслужбам бити по російських НПЗ, викликала збурення в Україні й в США.

Сьогодні в газеті «The HILL» опубліковано статтю полковника у відставці Джонатана Світа (Jonathan Sweet) та експерта з нацбезпеки Марка Тота (Mark Toth), де вони з військовою прямотою пишуть про те, що думають про бажання адміністрації Білого Дому заборонити українським спецслужбам завдавати удари по російських НПЗ. Самі вони позитивно ставляться до таких ударів, пишуть, що Україна відповідає на агресію тим, чим може. А ще вони звинувачують адміністрацію Байдена в тому, що вона не бажає перемоги України, натомість дає зброї по трохи – так, щоб Україна не програла, але й так, щоб не могла перемогти.

Автори пишуть, що Україна відповідає на Російську агресію тим, чим може – а саме безпілотниками. І вони якраз позитивно ставляться до цього, адже без палива росіяни не зможуть постачати до армії озброєння та боєприпаси, без палива не можуть літати винищувачі та штурмовики, не може їздити бронетехніка.

«Білий дім, здається, більше стурбований утриманням світових і внутрішніх цін на нафту … у рік виборів, ніж зупинкою доходів, які фінансують російську агресію в Україні.» – пишуть автори. – «Адміністрація Байдена ставить вартість бензину вище життя і суверенітету українців.»

Ще вони згадують дивне і нелогічне рішення Білого Дому так модифікувати HIMARS, щоб їх не можна було використовувати для обстрілу Росії ракетами великої дальності.

Автори звинувачують чинну адміністрацію Білого Дому в тому, що вона не має планів на перемогу України. Тільки на те, щоб Україна не програла. Тому й дає Україні озброєння дуже повільно та дуже обмежено.

Автори відмічають, що якщо Україна впаде, то Росія не буде на цьому зупинятися. Міністр оборони Сергій Шойгу вже оголосив про плани створити до кінця 2024 року ще дві загальновійськові армії, 14 дивізій, а також 16 бригад. Це на додачу до двох армій, що вже діють в Україні. І в Заходу нема на це дієвої відповіді.

«Україна має на це відповідь, але Білому Дому вона не подобається.»

 

Наші інтереси: 

В США є експерти, які бачать, що команда Байдена тільки вдає, що допомагає Україні. А насправді так керує постачанням зброї, щоб Україна не програла, але й щоб не могла перемогти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи