Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За рік в Україні стало втричі більше мільярдерів

Світ:

На сьогодні в Україні нараховується 21 мільярдер. Про це йдеться у рейтингу двохсот найбагатших людей України журналу "Фокус". Порівняно з попереднім роком число українських мільярдерів збільшилося майже утричі: у 2010 році їх було лише вісім, а в першому списку найбагатших людей України нараховувалося 10 осіб з мільярдними статками.
Загальний статок 21 мільярдера оцінюється майже у $58 млрд. Ця сума перевищує видаткову частину Держбюджету на 2011 рік, яка складає 321,92 млрд. грн. або $40, 7 млрд.

За останні п’ять років в рейтингу з’явилося багато нових імен та розширилася географія. Якщо в перші роки в основному були представлені бізнесмени з Києва, Донецька та Дніпропетровська, то зараз список "Фокуса" поповнився, наприклад, мільйонерами з Одеси.
Все більше у рейтингу з’являється іноземців, які будують свій бізнес в Україні.

Як писав finance.tochka.net, за рейтингом Forbes найбагатшим українцем є Рінат Ахметов, який у списку найбагатших людей планети посідає 39 місце у світі зі статком у $16 млрд.


В тему:

Нова угода снайперів

«Розстрільні списки» очима футуролога

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

Центр і периферія, або пробудження Пульсара
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи