Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Термінологічна дисципліна

Світ:

Чиновники, політики, інтелігенція дуже часто користуються термінологією, яку соромно слухати. Кожне слово має вагу. Політики, чиновники, інтелігенція у багатьох випадках про це не знають. Вони вкидають через окупаційний інформаційний простір словосполучення, позбавлені смислового наповнення.
1. «Громадянське суспільство». Ліберальний проект, під який фонди дають гранти. Типова провокація агентів впливу з метою забалакати і звести нанівець. Приклад – помаранчевий майдан.

2. «Цивілізовані форми протесту». Що це таке, не знає ніхто. Ну якщо вже в Україні форми протесту нецивілізовані, то невже цивілізованими є дії французьких фермерів чи бельгійських педагогів? В принципі, так воно і є. Викликає подив бажання голодувати з боку тих, хто місяцями не отримує зарплату. Це - ознака низької культури. На знак протесту треба їсти. Нехай голодують ті, хто зарплату не видає. Цивілізовані форми протесту як раз і демонструють французькі фермери, бельгійські педагоги та польські шахтарі. Бо вони є носіями максимально оптималізованої протестної культури. Тому їх права і поважають.

3. «Не піддаватися на провокації». Аналогічно до пункту 2.

4. «Незалежність». Фетиш помаранчевих лібералів. Якщо вірити політикам, то Україна незалежна. Незалежна Україна. Є Іспанія, є Німеччина, є Ісландія, є багато інших країн. А є незалежна Україна. Незалежна республіка в межах СНД. Абсурд возведений в культ. Щороку проводяться соціологічні опитування на тему: а чи проголосували б ви за незалежність зараз? Більшого свідчення колоніального статусу важко собі уявити.

5. «Україна ніколи ні на кого не нападала». А Князь Святослав? А Князь Олег? А Княгиня Ольга? А запорізьке козацтво? Українцям хтось дуже хоче прищепити смертоносну бациллу пацифістської дегенерації. Треба знати і пам’ятати - Україна періодично на когось нападала. Така у неї вдача.

6. «Молода держава». Це хто молодий? В якості самодостатнього державного утворення ми існували ще за часів Київської Русі. Це був період розквіту. 24 серпня 1991 року група комуністичних чиновників перелякалась можливих репресій з боку режиму Єльцина, і тому змушена була проголосити відомий Акт. Що не завадило на початку грудня того ж року перейменувати СРСР на СНД. Ця республіка справді отримала те, що вона називає незалежністю, 1991 року. Українська ж держава має славну історію величі й перемог. Між теперішньою республікою СНД і Українською державою - прірва несумісності.

7. «Україна - передбачуваний партнер на міжнародній арені». Передбачуваність апарату чиновників полягає у матеріальній хтивості на тлі відсутності гегемоністських геополітичних амбіцій.

8. «Дохла чайка при битій дорозі». Чомусь підгодовані грантами політологи-соціологи старанно замовчують остаточне вирішення хазарського питання, Хмельниччину, Коліївщину (20 000 ворогів народу, замордованих гайдамаками протягом трьох днів в Умані), акції ОУН. Дохла чайка – це «незалежна республіка». Натомість Київська Русь і Запорізька Січ до убогих замордованих птахів відношення не мають.

9. «Україна повинна орієнтуватися або на Захід, або на Москву». Україна має орієнтуватися на Київ. Все.

Нині, в силу всім відомих причин, Україна стала центром кристалізації незасміченого заразними хворобами майбутнього традиційної Європи. У них там ситуація ще гірше, аніж у нас. Маємо це цінувати. І торувати шлях. На нас дивляться, на нас сподіваються, нам вірять.


В тему:

Ліберальна ідея не спрацювала. Що далі?

Держава-гвинтокрил. Інформаційна стратегія Третього Гетьманату

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи