Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Президента слухав повний зал корупціонерів, тіньовиків і бандитів - експерт

Президент України Віктор Янукович виступив у палаці "Україна" зі зверненням до українського народу. "Я не почув у його промові ніякого конструктиву, - зауважив професор Інституту соціології Національної академії наук Юрій Саєнко.
- По-перше, президент кляне попередній уряд, а не свою партію, яка рік не давала нормально працювати Верховній Раді і ухвалити бюджет. Друга його тема - пустопорожні обіцянки. Ми це вже чули від кожного з його попередників".

Промова, на його думку, була схожа на фарс з присутністю бандитів і корупціонерів.

"Але ніхто так і не сказав, яким чином ці обіцянки можна виконати. Потім президент почав закликати покінчити з корупцією, тіньовою економікою і хабарництвом. А хто в залі сидить? Це ті ж корупціонери, тіньовики і бандити. І вони слухають і аплодують. З точки зору здорової людини - це фарс. У якій країні корупціонери боролися з корупцією?" - зазначив соціолог.

Старі кадри при владі не здатні до жодних реформ, вважає він.

"Михайло Саакашвілі привів у свою адміністрацію молодих людей, і вони знищили корупцію і тіньову економіку, - наголосив професор. - І тепер Грузія за темпами модернізації одна із перших у світі. Там започатковані колосальні соціальні й економічні перетворення, у країну йдуть інвестиції, незважаючи на загрози від Росії".

За словами соціолога, для соціально-економічного розвитку країни необхідно змінити принципи формування влади.

"У нормальній країні по щаблях влади піднімаються люди, які уже проявили себе на попередній роботі, - зазначив Юрій Саєнко. - У нас прийшли донецькі яничарсько-хозарські братки. Хіба вони зробили щось путнє у своєму регіоні? По всіх показниках там одна деградація - культурна, комунальна, житлова, професійна, розгул криміналітету. А як же вони підніматимуть країну? Збірна з футболу не формується з бездарних спортсменів".


В тему:

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Клінч, або Велика нагода

Подарунок для Третього Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи