Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Україна без своєї святої рідної тисячолітньої Свастики

Хто коли чому знищив хрест на стелі Софіївського собору в Києві? Фашисти його не чіпали! Комуняки його не рухали! Чому знищили: це був хвостатий хрест, інакше званий свастика. Хто – здогадатися неважко: це вони воюють зі знаком Сонця по всьому світі: навіть в Індії і Китаї!


(клацайте на фото, щоб збільшити)



Вперше побував у Софіївському соборі лишень в 2002-2003 роках і поряд з усім іншим був надзвичайно вражений саме цим: просто над головою на стелі в самому центрі собору величезний ХРЕСТ ХВОСТАТИЙ, тобто справжня СВАСТИКА! Символ вічності! Як в Індії! Як в Тибеті! Як в Китаї!

Мандруючи світами завжди згадував його. І от я знову в Софіївському соборі. 26 вересня 2009 року. Навмисно пішов туди саме задля ХРЕСТА. Хотів показати його синові. А ХРЕСТА нема! Питаю присутніх музейних чергових жіночок. Кажуть тут "ніколи ніякого хреста не було". Вже й син кепкує. Каже "певно це Вам, тату, приснилося у Ваших китайських мандрах."

Я не відступаю. Питаю тихенько в екскурсоводки "Де ХРЕСТ зі стелі?". Вона каже "Не було там ніякого ХРЕСТА". Питаю тихенько в іншої. "Ніколи там не було нічого". Вже хочу йти геть в безнадійній впертості, переконаний, що вони або брешуть, або бояться сказати правду.

Йде ще одна екскурсоводка. Питаю напролом голосно при гостях закордонних: "Хто і коли забрав ХРЕСТА зі стелі?" Раптом чую: "Кілька років назад була спецкомісія реставраторів (?), яка визнала, що цей хрест не відповідає українській ментальності і тому його слід прибрати."

Хто коли чому знищив хрест на стелі Софіївського собору в Києві? Фашисти його не чіпали! Комуняки його не рухали! Чому знищили: це був хвостатий хрест, інакше званий свастика. Хто – здогадатися неважко: це вони воюють зі знаком Сонця по всьому світі: навіть в Індії і Китаї!

Необхідно хреста повернути Україні! Це – головний знак духовного центру України!!! А "діти диявола" борються з головним світовим солярним знаком по всьому світі. Включно з Індією. Включно з Китаєм.

Саме в Китаї, як і в Тибеті, цей знак у винятковій пошані. Його можна зустріти, окрім храмів, просто на машинах і на людях. Як знак щастя і удачі.

Але останнім часом його все важче купити. Питався чому так є. Мовчать. Один продавець каже нарешті, що "цей малюнок радять не випускати і не продавати".

Отакої, панове! Зовсім незабаром цей "вибраний нарід" захазяйнує у нас достеменно і відкрито і все усюди "познімає: де яка іконка". І не стане навіть України. Скажуть "тут ніколи нічого не було!"

Закликаю всіх живих українців зібратися разом у згоді вимагати повернення ХРЕСТА на стелю головного ХРАМУ УКРАЇНИ! Без цього знаку храм мертвий! Без цього храму мертва Україна!

Не можна жити самим лишень пивом і футболом, самим лишень джазом із цигарками, срати-спати-срати-спати! Люди-хто-ще-живий! Прокидайтеся, не можна мовчати! На 2-метровому чорноземі люди бідні і голодні, бо дурні й безвільні як проститутки останні в стервозній Європі, "курві хижій".

Далі вже нема куди – прокидаймося, зголошуймося, опираймося! Вимагаймо і перемагаймо – це наша земля!

Ось мій контакт:
[email protected]
тел. 80939296766
Дерега Ярослав Степанович

 


В тему:
Сварга — сакральний символ України, знак планетарного духовного полюсу
Символіка — це програма майбутнього
Расова війна: саудити забороняють букву “Х”
Хліборобська сварга — за законом світового ладу
Украдений символ
Свастика і таємниця імені «Україна»
В Індії продаватимуть покривала зі сваргами
В Америці виявили оберігаючу свастику на пшеничному полі
Свастика
Місто за назвою Свастика
В Індії відзначають свято вогнів Дівалі
Індуси обурені можливою забороною свастики у ЄС

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Як виглядає справа зі свастями сьогодні? Хтось володіє інформацією?

Миролюбність і озброєність!

Коментарі

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Як виглядає справа зі свастями сьогодні? Хтось володіє інформацією?

Миролюбність і озброєність!